Hallo, ik ben Marieke,

Vrouwenkracht Coach

Ik coach hooggevoelige, ondernemernde vrouwen om weer te gaan leven vanuit hun hart.

Want ik geloof dat vrouwen heel hard nodig zijn om hun visie en talenten in te zetten voor een betere wereld. Het is mijn missie om jou te helpen steeds meer je kracht te gaan voelen en te leven. Een belangrijke stap hiervoor is het helen van pijnstukken en transformeren van belemmerende overtuigingen en patronen.

Zodat je jezelf niet meer tegenhoudt, maar jouw zielsmissie gaat leven!

 

 

Mijn manier van werken

In mijn werk staan openheid, doelgerichtheid en intuïtie centraal. Ik ben een gevoelsmens met een nuchtere en praktische instelling. Ik maak graag verbinding en kan me goed inleven. 

Als Vrouwenkracht Coach spiegel ik je zodat je je bewust wordt van je patronen en je helingsproces versnelt. Je gaat weer verbinding maken met jezelf en de verdieping vinden in jezelf. 

mijn verhaal

WAAROM IK COACH

Als Vrouwenkracht Methode Coach wil ik jou helpen met alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb.

Ik wil je helpen om een brug te leggen tussen leven vanuit hoger bewustzijn en het praktische aardse.

De Vrouwenkracht Methode® bevat zoveel mooie technieken om stap voor stap hieraan te werken.

my journey

YEAR BY YEAR

2016

HET JAAR DAT IK DE EERSTE STAP ZETTE

Na mijn scheiding in 2014 was ik mezelf kwijt. Het eerste jaar stond in het teken van rauwe pijn, rouw en verdriet. Ik was niet op zoek, maar de Vrouwenkracht Academie kwam op mijn pad. Na een weekendtraining, besloot ik te starten met het live Jaarprogramma. Mijn beste (intuïtieve) beslissing ooit!

2017

HET JAAR DAT IK MIJN EIGEN BEDRIJF STARTTE

Nooit gedacht om voor mezelf te beginnen, maar vanuit een enthousiasme dat diep van binnenuit kwam, besloot ik voor mezelf te beginnen als Virtueel Professional. Met mijn bedrijf Steengoed Geregeld ging ik spirituele onderneemsters ondersteunen bij hun bedrijfsvoering. De Vrouwenkracht Academie was mijn eerste klant!

Inmiddels heb ik ervaren dat ondernemen een rollercoaster is voor je persoonlijke ontwikkeling. Alle blokkades, overtuigingen en patronen die je (nog) hebt, worden binnen je bedrijf uitvergroot… En wat heb ik veel meegemaakt en geleerd de afgelopen (bijna) 5 jaar. Van ondersteuner naar business manager en dan nu naar coach!

2019-2020

OPLEIDING TOT VROUWENKRACHT COACH

Hoewel ik het ondernemen en alles wat met bedrijfsvoering en marketing te maken heeft heel leuk vind, voel ik ook de roep om de Coachopleiding te gaan doen die Tamara in 2019 startte. Weer een keuze die vol uitdagingen zou zijn. Ik leerde niet alleen hoe te coachen, maar al mijn persoonlijke processen kwamen nog een keer voorbij. Weer op een diepere laag alles aangaan. Enorm waardevol als coach. 

2022

VROUWENKRACHT COACH MARIEKE GAAT LOS !

Ik wil vrouwen helpen met het maken van de verbinding met zichzelf, ze leren hoe ze zichzelf écht op de eerste plaats kunnen zetten en hun leven inrichten op hun voorwaarden vanuit verbinding met zichzelf. Hoe ze nu echt de knop kunnen omzetten bij zichzelf. En dan vooral ook hoe ze dat in kunnen passen in hun ‘normale’ dagelijkse leven.
Of eigenlijk: hoe ze een ‘nieuw normaal’ kunnen creëren.

and the story continues

neem de volgende stap..

Het is tijd om te stoppen met jezelf saboteren
en te starten met geloven in jezelf.