Uit je hoofd, in je hart

heel & transformeer je leven

Met de Vrouwenkracht Methode® leer je hoe je oude, opgeslagen pijn kanaliseert en je pijnlichaam tot rust brengt door je emoties te uiten, waardoor je weer bij je intuïtie kunt komen.

Je leert je bewust te worden van je egomechanisme en de delen die je niet ondersteunen leer je te transformeren naar wel ondersteunende delen.

Zo kun jij je patronen loslaten die jou niet meer dienen en vanuit vrijheid keuzes maken. Je ontdekt jouw onbegrensde potentieel en gaat actief aan de slag om jezelf te helen met de stappen uit de Vrouwenkracht Methode®.

Met de Vrouwenkracht Methode® hebben al honderden vrouwen in de afgelopen 8 jaar geleerd hoe ze zichzelf kunnen helen om vervolgens hun leven te gaan leiden vanuit hartsbewustzijn en afgestemd op hun zielsmissie.

Je kunt met mij aan de slag met de Vrouwenkracht Methode® in de Jaartraining die start op 1 september of in een 1-op-1 coachtraject, dit kan zowel live als online.

Wil jij aan de slag met het jaarprogramma en wil jij dit graag doen in een individueel traject?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijk ik graag met je mee om te kijken wat voor jou het beste past op dit moment.