AANBOD

manieren om met mij te werken

COACHING & TRAININGEN

Terug naar je hart

In dit 1-op-1 coachtraject gaan we samen kijken wat de patronen, overtuigingen en oude pijn zijn die jou tegenhouden. Je leert jezelf te helen en hoe jij jezelf op de eerste plaats zet.
Stel je voor waar jij staat over een jaar als je nu de eerste stap zet!

Jaartraining Uit je hoofd, in je hart

Aan de hand van de Vrouwenkracht Methode® ga je 10 maanden lang aan de slag om jezelf te helen. Tijdens de 5 livedagen en 6 online avonden kun je jouw ervaringen delen met de groep vrouwen die in het zelfde proces zitten als jij.

Livedag Open Your Heart

Een heerlijke dag helemaal voor jou. Op deze livedag gaan we ontspanning combineren met verdieping. We gaan visualiseren, wandelen en creatief aan de slag. Ontspannen en opladen. Ben jij erbij de volgende Open Your Heart?

GRATIS MINI CURSUS

wat mijn klanten zeggen

LIEVE WOORDEN

Linda

Kindercoach en teamleider basisonderwijs

“De afgelopen maanden heb ik het geluk gehad om met Marieke om de tafel te zitten om aan mezelf te werken.

Het voelde direct vertrouwd en door de juiste vragen en oefeningen wist Marieke snel achter de kern te komen. Ik heb inzichten gekregen voor mijzelf als vrouw/echtgenote/moeder, voor mijzelf als teamleider op een basisschool, voor mijzelf als kindercoach. Kortom, genoeg om aan te blijven werken! Ik ben enthousiast!”

Sara

Virtueel Assistent

“Door de Vrouwenkracht Methode® heb ik tools gekregen om terugkerende gedachten en patronen te doorbreken.

In de afgelopen weken heb ik gemerkt dat het inzetten van deze tools al effect laat zien. Ik heb geleerd welke overtuigingen veelal aan het woord zijn en dat ik zelf de keuze heb te bepalen wie er aan het stuur zit. Door hier bewust mee aan de slag te gaan, heb ik bepaalde patronen doorbroken en zelf de regie teruggepakt.”

even tijd voor jezelf

SPIRITUEEL WINTERBOEK

Hield jij vroeger ook zo van vakantieboeken? Vlak voor de vakantie kreeg je jouw vakantieboek en je verheugde je er altijd zo op!

Ik heb een winterboek gemaakt wat jou weer even dat gevoel geeft.

Een winterboek zoals vroeger. Om te puzzelen, spelen, quizzen en gewoon even te ontspannen. Even een momentje voor jezelf met een kop warme chocolademelk.

Bestel het nu voor uren plezier én verdieping. 

*LET OP: Dit is een digitaal product, je ontvangt het als pdf bestand via e-mail.

Plan jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek

Misschien vind je het lastig om te bepalen wat voor jou de beste volgende stap is. Het maakt niet uit wat je allemaal al hebt gedaan of meegemaakt. Samen kijken we wat op dit moment jouw grootste blokkade is en welk traject het beste bij jou past.